top of page

Føremelding/Smøretips Vindfjelløpet 2018

Oppdatering 10.2 14:45

Føremelding/smøretips

Det snør fortsatt og det har kommet ca 40 cm snø siden torsdag.Temperaturen ligger på ca 3 minus i høyden og 1 minus i målområdet.Det er meldt litt kaldere i morgen, så hvis værmeldingen slår til skal det bli greie smøreforhold.Løypemaskinene går kontinuerlig, men i morgen må man likevel regne med at det kan bli litt løse spor og stavtak. Det anbefales å sette på store trinser, i alle fall for dere som har tenkt å stake.Smøretips.

Glid, tur

Smelt inn ett lag LF6, sikle og børst.Deretter ett lag LF7, sikle og børst.Vauhti UF mid også et bra alternativ.

Feste

Det er ikke slitasje i snøen, så grunnsmøring er ikke nødvendig.Smelt inn ett lag V30 blå Swix.La herde og legg på ett lag til som ikke skal smeltes inn, bare korkes. Vi anbefaler å vente med resten til i morgen. Vil dere legge mer i dag, legg to lag blå extra. Aktuelle smøringer ser dere på bildet under.

Glid, racing

Swix hvit marathon. Swix FC8x, FC6x eller Toko Jet Stream rød.(veldig likt på test i dag)Vi på Skislip har smøreservice i startområdet.Vi bistår med smørehjelp og tips til dere som trenger det.Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har salg av smøring.

God tur og lykke til.

Oppdatering 9.2.2018

Litt om forholdene i Vindfjelløypa.

Vi har vært i kontakt med løypekjører nå i ettermiddag og han kan fortelle at det har kommet 30 cm tørr snø i hele løypenettet i dag.

Det er ventet mer snø i området og litt kaldere på søndag.

Oppdatering og smøretips kommer i morgen etter at vi har vært ute og testet.(ca 14.00)

Ta kontakt på tlf 90113652


Viktig innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Search By Tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page